interview with Brides Of Destruction GBG

Har du spelat i något tidigare band, som du idag inte är aktiv i, idag? Nej det kan man la inte säga. inget som är värt att nämna.

Vad heter dom band du är aktiv i?  Disregard och Brides Of Destruction GBG.

Vilket år gick du med i Disergard? 2009.

Vilket år Gick du med i Brides Of Destruction GBG? 2016. vi startade på nytt i år och la till GBG. London är fortfarande sångare. Nikki Sixx spelade bas tidigare. och idag är det bara nya medlemmar förutom London då.

Vad heter du?/ Vad spelar du för instrument? John Bergqvist - brides of destruction gbg gitarr, Disergard bass

Vart kommer du ifrån? Göteborg.

Vad har ni för framtids planer med Disergard och Brides Of Destruction GBG?

Disergard: har vi spelat in en ep som håller på att mixas och färdig ställas. och sedan är  det la att sprida skivan, och spela som vi gör. klubbspelningar och även va förband till störa band. vi får la se vad skivan får för genomslag.

Brides Of Destruction GBG: Att vi ska komma ut och spela så mycket som möjligt i Sverige. Vi håller på att skriva på en ny skiva som ska komma 2017. Det är samma koncept där att se va skivan ger och ta det där ifrån.

Hur skulle du definiera din musik?

Disergard: är rödmetall med modern tappning. , vi tar inspiration ifrån andra band fast vi vill göra något eget av det. Eftersom man lyssnar på mycket musik så blir man ju inspirerad av det. men det är inte så att vi vill va som något speciellt band. vi vill hitta vårt egna sound.

Brides Of Destruction GBG: rationell hårdrock med metal influenser och inslag av punk.

Vad handlar Disregards låt "Momentum" Om? Det var ett tagsedan vi spelade in den och som jag läste texten. men tekniskt sätt så är texten fri att se hur man vill. Det upp till dom som lyssnar.

Vad heter Brides Of Destruction GBGs skivor?/Vilka år kom dom?

Here come the brides - 2004

Runaway brides - 2005

Hur kommer det sig att både bandet börjar på brides och även att skivnamnen slutar på Brides? Finns det något samband? Det är väl hela konceptet. bandnamnet betyder ju katastrofens brud.

Vad heter Disregards skivor?/Vilka år kom dom?

Isolation - 2015

Dead IIIusions - 2013

Tycket du att det är en svår process att spela in skivor eller att spela in musik videor? Jag har aldrig spelat in någon musik video men jag har spelat in andras videor, jag skulle nog säga att skrivprocessen tar längst tid.

Är det mest Oskar i Disregard som spelar in när han spelar? Grejen är mer att vi spelar in var än för sej, och sedan sätter ihop det. vi är alla involverade men Oskar skriver mycket av musiken.

Har du något att till lägga? Nej det har jag inte så sätt.

Kommentera här: