Recenserar Eddie Wheeler

Jag recenserar. / Permalink / 0

För några månader sedan så intervjuade jag en ung stark människa om sin musik och handicap. och om hans fördelar med det. Och sedan några veckor efter första intervju fick jag hans skiva på posten. Och nu när jag nått upp till mitt mål och intervjuat 11 tusen band och fått 10 tusen fans. så vill jag göra flera resektioner. Nu kommer jag skriva om mina personliga åsikter om 2 av hans låtar.
Vi kan börja med låten "Den Mask Du Bär": Som är min personlig favorit låt och video. Där Eddie visar sanningen, den som många människor går och bär på inom sig. och jag tycker att de är både en naken och stark låt, text och video. Som berör en i hjärtat. Efter som jag vart där själv så tycker jag detta är en video många måste se. Jag tror på en förbättring av området och tystnaden. och jag ger låten 10 poäng av 10. För den starka känslan som bär igenom hela låten.

Sedan kan vi ta låten " Push It": En video som på minner om David Bowies sista video. De har ett starkt budskap. Den videon fick mig att kontakta Eddie ifrån första början, då jag berördes av att han i video blir bunden till sängen, vilket jag sätt mycket av på psyket och se hur han kämpar i mot och slita sig los på miner lite om Crashdiets Video Generation wild, som och har ett sätt att visa hur svårt de är att komma los. för mig är Push It både en psykisk video men även täcken på en stor styrka och vilja. låten Push It får en 8 av 10 då jag fastnade mycket för att han är funktionsvarierad och ändå visar allt och går in för det.

Eddie är en personlig favorit för mig. 

Till top