intervju med Humble Moon

Mina intervjuer / Permalink / 0

Har ni spelat i några tidigare band? Vi har lirat i lite olika konstellationer förr allihop.

Vad heter ni?/ Vem spelar vad? Carl Jirlow, 27, (gitarr, ledsång), Tom Jirlow, 29, (gitarr, körsång), Patrik Landberg, 29, (trummor), Erik Göthfeldt, 29, (bas, körsång).

Var kommer ni ifrån? Stockholmsområdet för alla fyra. Det är lite öster och väster om, kan man säga. Två av oss är bröder (Carl och Tom) och är uppvuxna i Nacka från början, medan både Patrik och Erik är från Ekerö.

Vad skulle ni kalla eran musikstil? Riktigt svår fråga. Ska man gå brett är det ju rock och pop med influenser från sent 60- och tidigt 70-tal. Naturligtvis är det moderna influenser med, men rockpop med en släng av tidig brittisk glam.

Vilket år startade ”Humble Moon”? 2015

Var har och ska ni spela i år? Vi har spelat på ett gäng ställen. Allt från Nalen, PSB och Southside i Stockholm till The Black Heart i London.

Hur ser planerna ut, för nästa års gigande? I Sverige sikta vi på både showcase-gig och festivaler under nästa sommar. Det blir förhoppningsvis några spelningar i andra svenska städer och även fler utlandsvisiter!

Vad heter era skivor? / Vilka år kom dom? Hittills har vi satsat på singlar. I kronologisk ordning som följande: ’It Ain’t Easy’ 2017, ’Safe and Alright’ 2017, ’Fascination’ 2018, ’Picture of Promised Dreams’ 2018. Den femte är på gång och landar hos varje digital distributör du kan tänka dig den 9 november 2018.

Vad har ni för internet-sidor?

www.humblemoonmusic.com. Från vår hemsida kommer man enkelt åt alla våra sociala kanaler.

Länkar våra artistsidor på Facebook ( https://www.facebook.com/HumbleMoonMusic) och Spotify (https://spoti.fi/2DfO7SK) här ändå.

Vilka åldersgrupper dras till era gig? Vi har en bra bredd där. Många i vår ålder men vi tror även att stilen tilltalar äldre med tanke på en del av våra tidigare influenser.

Vad inspirerar er till att göra musik? Att få leverera nytt och bra material på scen, med 100 % dedikation och energi så att adrenalinet pumpar. Det är svårslaget. Sedan givetvis att föreviga den på inspelningar så att ännu fler får möjligheten att höra vilka bra låtar vi har att komma med!

Har ni något att till lägga? Kul att få utrymme att presentera oss här!

Till top