intervju med A Lethal Smile

Mina intervjuer / Permalink / 1

Har ni spelat i något tidigare band? Några utav oss har spelat i flera olika band genom åren. Ludvig har spelat i bla Beyond Visions och Niklas har spelat i bla Evouded.

Vad heter ni? /vem spelar vad? Bandet heter A Lethal Smile och vi består av Ludvig Garnås på bas, Niklas Jansson på gitarr, Sebastian Frisk på sång och Andreas Carlsson på trummor.

Har ni haft tidigare medlemmar? Vi har haft ett par olika bandmedlemmar genom åren, bland annat Beatrice Falk på gitarr och Andreas Hjalmarsson på gitarr.

Vilket år grundade ni bandet? Bandet grundades under 2015 av Sebastian och Andreas.

Vart kommer ni ifrån? Vi är baserade i Haninge/Huddinge men Niklas bor i Köping och pendlar hit när vi ska repa och jobba i studion.

Vad föredrar ni att kalla er musik stil? Vi brukar för enkelhetens skull säga 'Metal'. Våra influenser varierar en hel del beroende på vilken låt man lyssnar på. Det finns influenser från allt ifrån metalcore, punk, hardcore och death metal. Vi försöker göra något till alla!

Vart har och ska ni spela i år? I år har vi spelat på flera olika ställen! Vi har spelat på bland annat ungdomsfestivalen i Köping, 4everrock festival i Haninge och nu på lördag, 29/6, ska vi spela på Lövstocks 40års jubileum i Nynäshamn. Fler gigg-datum kommer släppas snart!

Har ni nytt material på? Vi jobbar för fullt med nytt material! Vi har precis släppt en ny singel med lyricvideo den 20/6, Enemy. Vi håller på att spela in 2 låtar till just nu som nästan är klara och vi hoppas kunna släppa en helt ny EP under början av nästa år.

Vad har ni för framtidsplaner? Vi planerar som sagt att släppa en ny EP i början av nästa år och vi ska boka fler gigg inom en snar framtid! Vi har även planer för fler och mer ambitiösa musikvideor för nästkommande låtar.

Vad har ni för internetsidor? 

Vår facebooksida är https://www.facebook.com/alethalsmile
Och vår Spotify är https://open.spotify.com/artist/4ZUnJ7KemGEsdCMM409nbV?si=SVFoVVi2SZKt219NhkSBCA

Har ni något att till lägga? Vi jobbar stenhårt för att bli hörda och sedda världen över! Håll utkik på era favoritlistor på Spotify, när ni minst anar det kommer ni kanske få höra oss där? Lyssna också på vår senaste singel Enemy! Den finns tillgänglig på alla streaming plattformar! Den har även en riktigt bra lyricvideo.

#1 - - Anonym:

Kanon intervjuuuu!!! 💕

Till top