intervju med EVIL Conspiracy

Mina intervjuer / Permalink / 0
Har ni spelat i något tidigare band? Jag ( Martin) har spelat i Electric butt, Prune, Phobos och Arsenite tidigare och spelar för närvarande i Dripping hörror och Epileptikerna utöver Evil conspiracy. Frippe har sjungit i Chain of hate tidigare. Ante spelar i Memory garden utöver Evil conspiracy. Henke har smiskat skinn i Arsenite och Putte drar en ensamseglare lite då och då.
Vad heter ni? /vem spelar vad? Jag heter Martin och spelar elbas. Ante och Putte spelar elgitarr,  Henke spelar trummor och Frippe är något av en sång och dansman som kan spela mungiga vid behov.
Har ni haft tidigare medlemmar? Vi har haft en del sångare och trummisar som passerat revy under årens lopp, men sen en tid tillbaka har vi en stabil uppsättning musikanter.
Vilket år grundade ni bandet? Ante och Putte hade kört med ett par andra musikanter under namnet Legions innan jag och vår förrförra trummis Veikko hoppade med 2002. Då kom vi på namnet Evil conspiracy.
Vart kommer ni ifrån? Jag, Frippe och Henke kommer från Kumla och Putte och Ante kommer från landet.
Vad föredrar ni att kalla er musik stil? Vi kallar vår musik heavy metal.
Vart har och ska ni spela i år? Vi har spelat i Stockholm och Örebro och ska spela i Örebro igen på Karl XII:s dödsdag. Nästa år ska vi spela i Karlstad och vi försöker hitta lite spelningar däremellan. 
Har ni nytt material på? Vi har några nya låtar på gång. 
Vad har ni för framtids planer? Vi ska försöka komma ut på turné och Frippe väntar på svar från proktologen.
Vad har ni för internet sidor? Facebook, instagram och brazzers.
Har ni något att till lägga? Det enda vi har att tillägga är en uppmaning till alla coola rockers därute att köpa våran compact disc och sprida vår musik vidare. Hail and kill!
Till top