intervju med Fleem

Mina intervjuer / Permalink / 0

Har ni spelat i något tidigare band? Alla som spelar i detta band har alltid på något sätt hållit på med musik, men detta är första gången som vi alla spelar ihop i grupp.

Vad heter ni? /vem spelar vad? Vi som band heter Fleem. Vi består av William Johansson på rytmisk gitarr och sång, Elian Wallin på bas och körsång, Viktor Rosvall på leadgitarr och körsång och Robert Nyqvist på trummor och körsång.

Har ni haft tidigare medlemmar? Bandet har gått igenom olika konstellationer genom åren. Grundmedlemmarna som fortfarande är kvar är William Johansson och Viktor Rosvall.

Vilket år grundade ni bandet? 2014 började vi lira covers tillsammans, men cementerade oss inte som band riktigt förrän 2015.

Vart kommer ni ifrån? Vi är Ångepojkar allihopa!

Vad föredrar ni att kalla er musik stil? Alternativ pop-punk har vi valt att kalla det.

Vart har och ska ni spela i år? Vi har spelat på diverse gig här i trakterna. Framför oss nu har vi bland annat ett gig på Tallbacken i Ånge då vi agerar förband till Corroded tillsammans med Gunstruck.

Har ni nytt material på g? Vi skriver alltid nya låtar. Just nu har vi en stor repertoar som vi planerar att snart få inspelat. Vi har också fullt upp med att spela in en musikvideo!

Vad har ni för framtids planer? Framtidsplanerna just nu är att spela så mycket spelningar som vi bara kan, släppa våran musikvideo och bli hörd av så många som möjligt.

Vad har ni för internet sidor? Vi har hemsidan www.fleem.se, vi har också Facebookhttps://www.facebook.com/FleemBand/

Till top