intervju med Rex Rodny

Mina intervjuer / Permalink / 0
Har ni spelat i något tidigare band? Vi har inte haft något band utanför familjen. Vi syskon har hållit ihop sedan morsan lärde oss att spela våra instrument. 
Vad heter ni? /vem spelar vad?
Vi heter Rex Rodny efter vår far Rex Rodny som var en av Sveriges bästa cirkuskanonörer. 
Bandet består idag av 
Rut Rodny – sång
Ron Rodny - sång, solo- och kompgitarr.
Ray Rodny - sång och bas.
Rob Rodny - trummor.
Riz Rodny - klaviatur, sång och skrammel.
Har ni haft tidigare medlemmar? Våra tidigare medlemmar är våra syskon Roz som spelade gitarr, Red som sjöng och Roy som försökte spela gitarr. 
Vilket år grundade ni bandet? Bandet bildades år 2004 men det var inte förens 2015 som vi fick med oss vår syster Red på sång och då fick vi en nystart. 
Vart kommer ni ifrån? Slätten utanför Linköping. 
Vad föredrar ni att kalla er musik stil? Rock n roll! Vad annars? 
Vart har och ska ni spela i år? Vi har precis bytt sångerska och detta satte lite käppar i hjulen på vår kommande världsturné men vi har planer på att spela någonstans i Linköping med omnejd till hösten. 
Har ni nytt material på g? Vår konstnärliga process är något konstant och det kommer alltid in nya riff och idéer i bandet. När det kommer något nytt är det bara att hålla koll på Spotify eller på fejan. 
Vad har ni för framtidsplaner? Spela in nya låtar och fortsätta försöka spela live så mycket att vi är redo för framtida världsturnéer. 
Vad har ni för internet-sidor? Fejan är alltid ett bra ställe att leta efter uppdateringar, vill en (progressivt!) ta det hela ett steg längre har vi vår fanclub Rodny Ridealongs. 
Har ni något att till lägga? Fortsätt att spela rock n roll även om du håller på att dö! 
Till top