intervju med No Idea

Har ni spelat i något tidigare band? Vi spelat i börjar med mig själv. Wounded knee,Fett, Pre-dead,är några av dom.  Ragge har spelat i wounded knee, fett,Tures ,  Tanta har spelat i .Tures,Lucky seven, Hogan har spelat bas i nått skrammel punk band .
Vad heter ni? /vem spelar vad? Bandet består idag av Mika Tanta vähäkangas på gitarr. Roger Ragge Sjögren på bas. Patrick  Hoogwinkel på sång. Samt jag Mikko Rantala på trummor
Har ni haft tidigare medlemmar? Vi hade en annan kille på bas som heter Johnny Källbom men då Ragge var med först så räknas han som original medlem dvs vi är alla original som är i bandet .
Vilket år grundade ni bandet? Vi drog väll igång i början på 80 talet typ 82-83 med att repa på div olika platser som typ  finskaföreningen ,fritidsgårdar,som tyvärr inte finns kvar idag. (Stackars ungdomar idag som inte har den möjligheten).
Vart kommer ni ifrån? Finspång i Östergötland.
Vad föredrar ni att kalla er musik stil? Jag skulle kalla våran musik för hardcore/crossover vi växte upp med mycket crossover band typ DRI /SOD/ Crumbsuckers/ Suicidal tendencies mm samt mycket amerikansk punk och hardcore typ Black flag, Dead Kennedys mm. 
Vart har och ska ni spela i år? Spelningar har det mest blivit i Östergötland med omnejd men även en del typ i Stockholm . I år är våran enda spelning på en fest nu i dec som råkar vara min 50års fest då med support av jj and the crowbars oxo ett Finspångs band. Vi släppte nyligen en split vinyl med Nollkompetenz oxo ett Finspångs band som man kan beställa på våran Facebook sida .
Har ni nytt material på g? Nytt har vi på g med ett Amerikanskt band som heter Fang då en split 7a tror jag inte riktigt klart än 
Vad har ni för framtids planer? Så framtidsplaner vi får se vad som händer hoppet om att få spela i USA lever vidare ev kanske kan bli nått med Fang den som lever får se. 
Vad har ni för internet sidor? Vi finns på Facebook och instagram samt på youtube. 
Har ni något att till lägga? Vi vill tacka dig Robex för visat intresse samt peace on earth No Idea.

Kommentera här: