intervju med No Saving Grace

Mina intervjuer / Permalink / 0

Har ni spelat i något tidigare band? Innan NSG spelade jag, Tobbe och David i några metalcoreband tillsammans och Jens spelade i ett hardcoreband som hette City Of Paranoia.

Vad heter ni? /vem spelar vad? Jag heter Jesper och sjunger, Tobias och Jens spelar gitarr, Kribba spelar bas och David trummor.

Har ni haft tidigare medlemmar? Många! Vi har haft runt 4 olika basister, en annan trummis och en annan gitarrist.

Vilket år grundade ni bandet? Februari 2013

Vart kommer ni ifrån? Alla förutom Jens kommer från Västerås. Jens är från Örebro

Vad föredrar ni att kalla er musik stil? Tung hardcore. Vissa kallar oss beatdown, vissa säger bara hardcore. Men vi brukar säga tung hardcore eftersom beatdown stilen är inte så känd eller vanlig här i sverige.

Vart har och ska ni spela i år? Vi har knappt spelat live i år faktiskt, har mest fokuserat på att skriva musik till vårt kommande släpp. Enda spelningen jag kan tänka mig vi gjort 2019 är i Göteborg för någon månad sedan. Där lirade vi med Waste, Outstand och Payday från england.

Har ni nytt material på g? Ja, vi har tre nya låtar vi kommer släppa online inom en snar framtid.

Vad har ni för framtids planer? Turnéer och weekenders utomlands. Vi vill spela mera i tyskland och england framförallt. Det finns många andra länder vi också är taggade på att spela i som nederländerna, frankrike, belgien, italien och spanien. Inget är spikat än men förhoppningsvis är vi på en europaturné nästa sommar!

Vad har ni för internet sidor?

nosavinggrace.bandcamp.com

facebook.com/nsg021

Har ni något att till lägga? Tack så mycket för intervjun och supporten! Kolla även in Constant Abuse och Embrace Death, dom delar medlemmar med NSG.

Till top