intervju med Xersize

Har ni spelat i något tidigare band? Jag var tidigare med i ett band som blandade rock och rap, men vi höll inte på så länge. Sen dess har jag bara varit Xersize.
Vad heter ni? /vem spelar vad? Jag heter Martin och jag är den enda medlemmen. Jag skriver mina egna texter, spelar in och mixar det. Ibland får jag hjälp av andra producenter, oftast min goda vän An2n eller en vän ifrån Stockholm, Niclas.
Har ni haft tidigare medlemmar?
Jag jobbade tidigare konstant med två producenter, Illegal och Ivan, men sen några år tillbaka så gör vi alla våra egna grejer. Vi är fortfarande vänner men jobbar inte ihop på det sättet.
Vilket år grundade ni bandet? Jag började rappa seriöst år 2010 men jag har sen innan haft ett starkt musikintresse.
Vart kommer ni ifrån? Jag kommer från Eskilstuna, född och uppväxt.
Vad föredrar ni att kalla er musik stil? Det är rap, men jag gillar att blanda in olika genrer. Rock och blues är extra roligt att blanda in i låtarna!
Vart har och ska ni spela i år? I år blir det inga fler spelningar då jag jobbar hårt på kommande albumet, men nästa år blir det lite fler spelningar.
Har ni nytt material på g? Ja, jag jobbar på två olika album; ett på svenska och ett på engelska. Det engelska är strax klart.
Vad har ni för framtids planer? Framtida planer är att släppa fler album, ge mig ut och spela runtom i landet och börja producera mer åt andra.
Vad har ni för internet sidor?
Just nu har jag bara sociala medier, specifikt Facebook och Instagram
https://www.facebook.com/xersizemusic/ 
https://instagram.com/xsitez/ 
Har ni något att till lägga? Håll koll på YouTube, Spotify, iTunes och var ni än lyssnar på musik, för mer är på väg!

Kommentera här: