intervju med Mumincunt

Mina intervjuer / Permalink / 0
Har ni spelat i något tidigare band? 
Ja vi alla har spelat i lite olika konstellationer.
Och de flesta har spelat i band mer eller mindre hela sina liv. 
Vad heter ni? /vem spelar vad?
Vi är gärna lite anonyma med våra fulla namn, men skriver vad våra scennamn är.
Commander M - Sång
Shaman W - Gitarr
Guardian A - Gitarr
Warrior J - Bas
Jester J - Trummor
Sen har vi precis hittat en riktigt duktig keyboardist som varit med i cirka en månad. Han heter då
Necromancer S - Keyboard
Har ni haft tidigare medlemmar? Bandet har haft några medlemmar genom åren, bland annat så var Rebel D trummis innan han gav sig iväg på andra äventyr och då tog Jester J över. Sen har det varit lite folk som kommit och gått ganska snabbt. Men Rebel D gjorde ett kraftigt avtryck på första skivan ”Visor från muminskogarnas mörker”
Vilket år grundade ni bandet? Bandet grundades 2015.
Vart kommer ni ifrån? vi kommer alla ifrån Uppsala med omnejd.
Vad föredrar ni att kalla er musik stil? För oss är det lite problematiskt att sätta en specifik genre på våran musik då det varierar stort från låt till låt. Men melodisk death/black metal är väl kanske det närmsta man kan komma att kategorisera oss som.
Vart har och ska ni spela i år? 
Vi har gjort en del gig det här året, bland annat på musiktävlingen ”Emergenza” där vi fick chansen att ställa upp och tävla i två ronder.
Sen har vi gigat på Broder Tuck i Stockholm.
Dessutom tog vi utlandsdebuten i April och spelade en riktigt härlig show i Finland, och den showen finns uppe på Youtube ifall man vill kika, här är också länken till den.
https://m.youtube.com/watch?v=b8nTxoaxiKM&t=1562s
Nu närmast så har vi planer på att spela på Level i Uppsala och sen Backstage rockbar i Trollhättan, men datumen är inte helt satta ännu.
Har ni nytt material på g? Vi har lite nytt material på g absolut, men mer än så vill vi inte prata om.
Vad har ni för framtids planer? Våra planer just nu är att repa så mycket som möjligt då vi har en ny medlem som ska lära dig låtarna vi spelar. Sen efter det är det som sagt gig som gäller. Det kan vara lite svårt att hitta ställen att spela på men med lite arbete så går det vägen.  Och är det någon som skulle vara intresserad av att boka oss så är det bara att höra av sig, antingen via vår Facebook-sida där vi heter Mumincunt eller på mailen ”hemulenarmy@hotmail.com”
Vad har ni för internet sidor? 
Just nu har vi som sagt en Facebook-sida
https://www.facebook.com/muminbandswe/
Det finns också ett instagramkonto vid namn muminc_nt men där är vi inte så aktiva just nu.
Har ni något att till lägga? 
Det finns såklart mycket att tillägga, bland annat är det ju alltid kul med fler streams på Youtube och Spotify och sen lite likes på våran Facebook-sida. Så det får folk gärna leta upp och ta en titt på.  
Sen så skulle det vara så att någon är intresserade av att boka oss så får den personen mer än gärna höra av sig! Vi är väldigt gig-sugna.
Till top