intervju med Varices

Har ni spelat i något tidigare band? Frontmannen Calle har varit med i en rapgrupp som hette HLTRS ( Highlighters ) som nådde ganska stor framgång lokalt, gitarristen Samuel har spelat i i ett annat band som heter Borderline, som nuvarande basisten Anden spelar i vid sidan av, annars är det bara Varices som gäller! 
Vad heter ni? /vem spelar vad?
Calle Axelsson - Sång
Anden Eriksson - Bas
Emil Modigh - Trummor
Samuel Carlqvist - Gitarr / Sång 
Har ni haft tidigare medlemmar? Vi har haft 1-2 gitarrister som kommit in och spelat med oss några gånger i början, men inte mer än så. 
Vilket år grundade ni bandet? 14 Oktober 2017 drog vi en krogrunda och sa att vi ville ta över världen, eftersom vi alla hade kvalifikationer och olika talanger inom metal så var det bara att skåla, supa oss dyngfulla och börja lira dagen efter! 
Vart kommer ni ifrån? Från varsin bortglömd håla utanför Norrköping,  förutom Samuel som är centralare och den enda som har 2 föräldrar som inte är släkt. 
Vad föredrar ni att kalla er musik stil? Den frågan är alltid svår att svara på för vår del, vi vill ju egentligen inte sätta oss själva i en box och kalla oss för nåt, men man kan säga att vi har groteskt sköna och gungiga riff, både pungkrossande och själsmältande, med jävligt skön rensång tillsammans med growls! Sen får ni kalla oss vad ni vill, men vi spelar metal and metal only! 
Vart har och ska ni spela i år? Vi började året med att spela på livekarusellen, där vi knep en plats i finalen och kom på 3e plats där, sen spelade vi på Cromwell i Norrköping i slutet på Maj med Viral, Skeleton och Scent of Lord. Det var bland det roligaste vi har gjort tillsammans som band! Sen hade vi lite uppehåll tills Augusti där vi lirade på Augustifesten i Norrköping! Vi ska spela på Skylten i Linköping den 21 September och sen har vi planterat lite om hur vi ska avsluta året! 
Har ni nytt material på g? Jajamen! Vi har en helt ny EP som kommer släppas senare i år, den innehåller 6 låtar som är grövre, råare, hårdare och mycket känsligare än vår förra release och den kommer att heta Pitch Black Art! 
Vad har ni för framtids planer? Jadu, vi är ju bara 19 och 20 år så vi har nästintill hela karriären framför oss, vi tar det här brutalt seriöst och vill komma så långt det bara går, vi skulle göra allt i vår makt för att komma till toppen! 
Vad har ni för internet sidor?
Instagram - varicesofficial
Facebook - varicesofficial
Twitter - varicesofficial
Youtube - varicesofficial
Hemsida - varices6.webnode.se
Har ni något att till lägga? Tackar så mycket för intervjun! Det var skojigt! Och kom ihåg att man bara lever en gång, så drick så mycket öl du kan! 

Kommentera här: