intervju med DEMONIC

Har ni spelat i något tidigare band? Set: Jag är före detta gitarrist i Devil Lee Rot, utöver det har man väll haft lite små projekt som man aldrig släppte.
Vad heter ni? /vem spelar vad?
Set: DEMONIC är: 
Set- Vocals/Gitarr
R. Isojärvi- Trummor
D. Fan Wredhe
Nämnvärt är att vi söker ny bassist.
Har ni haft tidigare medlemmar? Set: Hehe ja för många. Dagens Metal folk har svårt för att hantera riktig diabolisk musik antar jag. 
Vilket år grundade ni bandet? Set: hmm, 2012, eller 2013, svårt att minnas. Men jag grundade bandet när jag var väldigt ung.
Vart kommer ni ifrån? Set: Alla medlemmar bor runt om i Göteborg. 
Vad föredrar ni att kalla er musik stil? Set: Det här med att kategorisera musik är något jag inte är jätte förtjust i, men vi spelar djävulens musik, definitivt! Ska man gå på vad folk brukar påstå att vi spelar så antar jag att vi faller inom Black/Death Metal ramarna.
Vart har och ska ni spela i år? Set: Just för tillfället gör vi inga spelningar, vi har fokus på andra saker som kommer avslöjad när tiden är inne. Förvänta er kaos. 
Har ni nytt material på g? Set: Ja, Demonic har spenderat senaste 3-4 åren med att jobba på nytt material. Vi får se när skivan är redo, jag kommer inte stressa fram den utan den får ta den tid som den kräver. 
Vad har ni för framtids planer? Set: Just nu har vi enbart fokus på att skriva klart och spela in skivan. Men som jag sa: den får ta den tid som den kräver. 
Vad har ni för internet sidor? Set: Facebook, Spotify och instagram. 
Har ni något att till lägga? Demonic lever, förvänta er något i sinom tid... med det sagt: Död åt våra fiender, hell Satan! 

Kommentera här: