intervju med FU*K

Har ni spelat i något tidigare band? Ja, några av oss har spelat i andra band allt från punk till blues. Någon av oss har varit med i ett (Djävulskt) känt band.
Vad heter ni? /vem spelar vad?
Lasse - Ukulele och sång
Ronny Sixfinger- Ukulele
Steffo - Bas och kanske lite ukulele ibland
Jonny - Ukulele och sång
Mattias - Banjoukulele och lite bas ibland
Simon - Cajon
Har ni haft tidigare medlemmar? Ja, bl a Owe från What, Tomas von Flex som tidigare spelat i Happy Farm, Thomas från Northberg och Ricky som tidigare spelat i Sober och Seltzer.
Vilket år grundade ni bandet? 2009
Vart kommer ni ifrån? Fagersta kommer vi ifrån med tanke på namnet, Fagersta Ukulele Klubb eller FU'K som det förkortas. Vilken tur att vi inte är från Köping!!!
Vad föredrar ni att kalla er musik stil? Hard Core Metal Uke
Vart har och ska ni spela i år? Vi har spelat på många olika ställen, Rock at Sea ett par gånger, Smöf, privata tillställningar, olika klubbar runt om i landet och även Musikhjälpen 2019 där vi också deltog i tv. Under 2020 har vi lite olika spelningar bl a Bankiren i Västerås, Live at hemma, Sätra Brunn, Söderbärke, Hamnkrogen Fagersta och Stå i Örebro. Sedan har vi ett antal spelningar till som i nuläget ej är helt klara.
Bästa konsert minne? Rock at Sea 2016!! Extremt mycket folk så vi kom inte fram till scenen, samt konstant allsång så vi hörde inte oss själva.
Har ni nytt material på g? Några nya Ukuleleklassiker utlovas.
Hur utför ni ert arbete, när de gäller er musik? Vi spelar på våra instrument och sjunger till det.
Var inspirerar er? Att ha kul och underhålla publiken.
Vad har ni att se fram i mot, den närmsta tiden? Förutom pension, så ser vi fram emot att möjligen vara efterband åt Rammstein.
Vad har ni för internet sidor? Fukulele.se, Facebook - Fagersta Ukulele klubb, Instagram - Fagersta Ukulele Klubb
Vad är ert motto? Att ha roligare än publiken.
Har ni en bucketlist? / Vad står de på den i så fall? Att kunna fickparkera med vår Limousine.
Har ni något att till lägga? Vi tar gage precis som alla andra band, dock skänker vi alla intäkter efter omkostnader till välgörande ändamål och har gjort så sedan starten 2009. Så att boka oss innebär förutom att ha kul och få underhållning, också att man gör en god gärning.

Kommentera här: