intervju med Devil's Ivy

Har ni spelat i något tidigare band? Vi har alla spelat i olika band bl.a. på Ella Music Education men vi har inte haft nåt band i samma grad som vi har nu. Just nu är det bara Felicia som har ett soloprojekt vid sidan av.
Vad heter ni? /vem spelar vad? Vi heter Devil’s Ivy och består av Felicia Godman på sång och bas, Yasmine Tahar på gitarr och kör, Julia Tengelin på gitarr och kör samt Alma Dahlström på trummor och kör.
Har ni haft tidigare medlemmar? Vi har inte haft några tidigare medlemmar.
Vilket år grundade ni bandet? Bandet grundades i september 2018 på Gotland.
Vart kommer ni ifrån? Vi kommer från lite olika ställen. Två kommer från Gotland (Visby & Fårösund), en från Stockholm och en från Göteborg. 2017 började vi alla på Ella Music Education på Gotlands folkhögskola och det var så vi träffades. Ett år senare bildade vi Devil’s Ivy som vårt bandprojekt för årskurs två.
Vad föredrar ni att kalla er musikstil? Vår musikstil är ganska särpräglad av punk, rock, pop, grunge och riotgrrrl men för att fatta det kort skulle en kunna säga punk eftersom det på många sätt är basen för det vi gör.
Vart har och ska ni spela i år? Förra året spelade vi på olika ungdomsgårdar och barer i Visby, Stockholm, Malmö, Göteborg, Uppsala och Halmstad. I somras spelade vi på Punkbåten i Malmö vilket helt klart tar toppen för roligaste spelning och vackrast miljö. Den senaste spelningen vi hade var i januari i Uppsala tillsammans med Luftmensch, Dead Fox Dancin’ och Low Ambitions. Med tanke på nuläget kommer det nog tyvärr inte bli så många fler spelningar i vår men förhoppningsvis blir det nåt till sommaren!
Har ni nytt material på g? Inte i nuläget eftersom vi just nu bor på olika ställen i Sverige och det är svårt att få ihop reptillfällen men många idéer finns dock!
Vad har ni för framtidsplaner? Just nu är planen att vi till hösten ska bo i samma stad. Om vi får till det har vi därefter planer på att skriva mer musik, göra fler live-spelningar och spela in låtar samt musikvideos.
Vad har ni för internetsidor? Facebook: www.facebook.com/devils.ivy.theband Instagram: www.instagram.com/devils.ivy.theband Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCzK5fWtnidqh2z8QhZERtWg Spotify: https://open.spotify.com/artist/2KxCC6EqTFQDJSHbh8UkHT iTunes: https://music.apple.com/se/album/barbaras-mixtape-single/146254296 Soundcloud: www.soundcloud.com/devils-ivy-942110487
Har ni något att tillägga? Om någon vill kontakta oss så kan de skicka ett meddelande via facebook, instagram eller mejla devilsivytheband@gmail.com :)

Kommentera här: