interview with Blue Comets

Mina intervjuer / Permalink / 0

Har ni spelat i något tidigare band? Ja absolut. Om du bara ut går i från mig. så har jag spelat i bland annat ett band löst, band som var ett cover band och jag startade ett eget band 1987 som hette Doc William and his Rhythm & Blues Band. Spelade i ganska många. i alla fall tio år.

När grundades bandet? 1997.

Hur har ni utväxlats sedan 1997? Ganska lite faktiskt. vi har utväxlats mycket inom ramen blues och soul musik. Redan när vi startade bandet så viste vi vad vi skulle spela för stillar. och redan sat upp gränsen. ska vi göra något som ska bli bra , då måste det vara något som vi gillar att göra. självklart har vi utväxlats till de bättre men vi har liksom inte gåt vidare till nån annan stil. Vi har vår nis och den håller vi oss till.

Vart kommer ni ifrån? Norrtelje.

Vad spelar ni för musik stil? Blus/Soul.

Vad heter ni?/Vem spelar vad?

Leif Williamsson - Sång och Munspel. 1997 - nu

Dan Hammarlund - Gitarr. 1997 - nu

Anders Månsson - Bas. 2004 - nu.

Sebastian Norby - Trummor. - 2016 - nu

Jonas Schwiler - keybord. 1999 - 2009 2016 - nu

Vad heter era tidigare medlemmar?

Ted

Mikael (mile)

Lennart (lele)

Rick

Ludde

Vart spelade ni under 2016? Gävle, Norrtelje, Östersund och Stockholm.

Vart har och ska ni spela i år? Det har varit dåligt i år. Men nu är att spela i gamla stan i Stockholm, Norrtelje jazz dagar.

Har ni något stam ställe i Stockholm där ni brukar spela? Stampen har vi nog spelat mest på.

Vilka av er har varit med sedan början? Dan och jag.

Har ni nytt material på g? Vi har väldigt mycket nytt material på g men inte så mycket eget. Det kommer bli mycket nya låtar när vi kommer ut men det kommer inte bli så mycket eget den här gången.

Vad har ni för internet sidor? Facebook som är aktuell.

Har du något att till lägga? Jag måste i alla fall säga att vi har spelat väldigt mycket genom alla år och alltid haft kul men aldrig ångrat nånting. Det har varit kul. Det har varit en riktigt trevlig resa.

Till top