intervju med Vox Lvciferi

Har ni spelat i något tidigare band? Jag har spelat i diverse olika band tidigare innan projektet, men främst varit livemusiker åt Nekrodelirium och Foghorn Lonesome tidigare. Lirar nuförtiden även livegitarr i Mist of Misery.
Vad heter ni?/ vem spelar vad? Osgilliath och spelar alla instrument i projektet. Programmerade trummorna för demon Ov Lacerated Soil som kom ut under 2018.
Vilket år grundade ni bandet? Musiken och konceptet för bandet började ta form under vintern 2017.
Vad kallar ni er musik still? Ritualistisk misantropisk black metal.
Vart kommer ni ifrån? Projektet är baserat i Stockholm, Sverige.
Vad heter er demo?/vilket år släpptes den? Demon heter "Ov Lacerated Soil" och kom ut den 25e februari 2018 på digitala plattformar som youtube och Bandcamp.
Vart har och ska ni spela i år? I nuläget spelar inte bandet live och har inte gjort det än. Överväger tanken om man ska göra det i framtiden.
Har ni nytt material på g? Svar ja, håller på att bli klar med en fullängdare just nu med bara två låtar att skriva klart och ska påbörja inspelning inom snar tid. Planerar att den ska komma ut under 2019. Har tagit en aning längre tid i jämförelse med demon, då den utvecklar konceptet en del både i musikalisk och textmässig väg.
Vad har ni för internet sidor? Finns på facebook, Bandcamp och även youtube.
Hur ser era framtids planer ut? Tar ett steg i taget, nu gäller det att bli klar med fullängdaren och när den väl fösts ut i dagens ljus får man se vad som händer. Möjligtvis om det blir att påbörja nästa skiva en aning med överblivna riff som ligger och skvalpar.
Vad har ni för förebilder? Egentligen är det väl det mesta jag lyssnar på hemma. Skulle inte vilja säga några konkreta band projektet försöker efterlikna utan går efter sitt egna race. För demon "Ov Lacerated Soil" var det mer strikt med bl a Head of the Demon, Tsjuder, Craft och Tiamat som var stora influenser. På kommande skiva lär det bygga på dessa. Men det jag tycker det kommande materialet låter mest snarlikt är diverse folkmusik, klassisk musik, Bathory, äldre Opeth och Mgla.
Har ni något att till lägga? Spana in demon "Ov Lacerated Soil" på antingen Bandcamp eller Youtube och håll utkik för det kommande alstret nu under året.

Kommentera här: