Hinder släpper albumet "Welcome to The Freakshow"

nya skivor som släppts / Permalink / 0
Hinder släpper det fjärde albumet "Welcome to The Freakshow" idag, enligt dom själva har dom experimenterat med rock, pop, och även lite country. det får man fan inte missa.
                                                                                    1. Save Me
                                                                                    2. Ladies Come First
                                                                                    3. Shoulda Known Better
                                                                                    4. Freakshow
                                                                                    5. Talk To Me
                                                                                    6. Get Me Away From You
                                                                                    7. Is It Just Me
                                                                                    8. I Don't Wanna Believe
                                                                                    9. See You In Hell
                                                                                  10. Anyone But You
                                                                                  11. Wanna Be Rich
Till top