satans 11 regler för jorden

innan jag säjer däsa regler så måste jag säja en sak visa säjer att satanister inte kan va homo eller trans och inte kan tycka om homosexuella fuck it jag är satanist, homosexuell, transexuell har typ 30 vänner som är bög/leb så spelar ingen rål brukar inte bry mig och dom har mitt stöd när det gäller fålk som mobbas en gång så slog en kille ner en bög jag gick fram till han som slog och slog honom i ansiktet sen gick jag iväg med han som vart mobbad för han va fan min vän.

1. Aldrig avge åsikter eller råd om du inte är tillfrågad.

2. Inte berätta om dina besvär för andra om du inte är säker på att de vill höra dem.

3. När du är i någon annans lya, visa respekt eller gå inte dit.

4. Om en gäst i din lya förargar dig, behandla denne grymt och obarmhärtigt.

5. Gör inga sexuella framstötar om du inte är säker på att en parningsignal avgivits.

6. Ta inte det som inte tillhör dig, om det inte är en sådan börda för den andra personen att denne ber om att bli fråntagen den.

7. Att erkänna de magiska krafter som du framgångsrikt har framkallat i syfte att uppfylla dina önskningar. Om du förnekar de magiska krafterna efter att ha framkallat dem med framgång, kommer du att förlora allt du har införskaffat.

8. Inte anmärka eller klaga på sådant som du inte direkt berörs av.

9. Aldrig skada små barn.

10. Aldrig döda icke-mänskliga djur om du inte attackerats eller behöver för din föda.

11. När du promenerar i öppna områden, besvära ingen. Om någon besvärar dig, be honom till sluta. Om han inte slutar, förgör honom.


den regeln jag tycker är viktigas är att sköt dig skälv och skit i andra låt dig skälv va den som ska ha det bra som andra strunatar jag fulkomligt i det är en skälv som räknas jag bryr mig bara om mig skälv ber jag om hjälp är det för att jag inte vill stanna på dena pis jord men för det så tycker jag att man ska va skälvisk oh tycka att man ska ha det så bra som möjligt skälv och låta dom andra lida så tycker jag tyk som ni vill men jag tycker Anton Szandor LaVey är en bra man som förklarar hur man ska leva deta skit liv