intervju med Atlantic Francis

Har ni spelat i något tidigare band? Nuvarande konstellation har vi spelat i sedan 2016. Originalmedlemmarna som startade bandet började spela tillsammans för tio år sedan. 
Vad heter ni? /vem spelar vad?
Johan MacDonald - Sång och gitarr
Victor Norberg - Synth och Gitarr
Olof Olterman Arvidsson - Trummor
Jesper Karlsson - Elektrisk basgitarr
Har ni haft tidigare medlemmar? Atlantic Francis bytte trummis 2016, nuvarande konstellation är oförändrad sedan dess.
Vilket år grundade ni bandet? Bandet grundades 2009
Vart kommer ni ifrån? Atlantic Francis kommer från Stockholm
Vad föredrar ni att kalla er musik stil? Nostalgisk indiepop
Hur kommer det sig att ni spelar just ” inde pop”? Vi har våra rötter och referenser inom musiken från 80 talet och tidigare, vi gillar rytmen och beatsen från den perioden. Vi är ett väldigt nostalgiskt band när det kommer till sound, vi gillar retrosound.
Vart har och ska ni spela i år? Vi har gjort några spelningar för att marknadsföra vårt senaste släpp "Park Ranger Dream". Vi har spelat på Lilla hotellbaren i slutet av Maj och nu senast på Kungsträdgårdens stora scen på nationaldagen. Otroligt kul.
Vad säljer ni för merchandise? Vi har tagit fram en kollektion som vi kallar för "The Atlantic Original". Det är t-shirts, kaffemuggar och gympapåsar. Man kan se och köpa på http://atlanticfrancis.ecwid.com 
Har ni nytt material på? Absolut, vi har just släppt en EP och kommer släppa ytterligare ett par låtar denna höst. Så kika in på Spotify och följ oss, så får ni de senaste nyheterna direkt! 
Vad har ni för framtids planer? Vi vill ut och turnera i Europa, vi ska en sväng till Tyskland i September och spela några spelningar, det ska bli kul och förhoppningsvis blir det ännu mer! 
Vad har ni för internet sidor?
http://facebook.com/atlanticfrancis.
http://instagram.com/atlanticfrancis
www.atlanticfrancis.com
http://atlanticfrancis.ecwid.com
Har ni något att till lägga? 
Stötta oss gärna genom att köpa merch på vår hemsida http://atlanticfrancis.ecwid.com
Heja Robex !!! 

Kommentera här: