intervju med Drunk turtle band

Har ni spelat i något tidigare band? Rimbert och Ola (gitarrister) är tidigare originalmedlemmar i bandet Syron vanes. Jerry (basisten) är tidigare medlem i High level, och Simon(trummisen), som för övrigt är Rimberts son, har inte spelat i något tidigare band.
Vilket år bildade ni bandet? Bandet bildades 2013, bandnamnet var då Bad to the bone. Vid denna tidpunkt bestod bandet av Staffan Lindstedt, Roger Nilsson och Ola Pettersson. 
Vad heter ni?/vem spelar vad?/vart kommer ni ifrån? Bandet heter nu Drunk Turtle Band och består numera av:
Simon Vahlström - trummor. Arlöv
Rimbert Vahlström - gitarr, sång. Arlöv
Ola Pettesson - gitarr. Arlöv
Jerry Lövlien - bas. Malmö
Vad heter era tidigare medlemmar? Staffan, som är en av originalmedlemmarna i Syron vanes, hörde av sig till Rimbert och frågade om han ville hjälpa dom på traven och det tog inte lång tid förrän han var med i bandet. Något år senare hoppade Staffan och Roger av bandet och det var där Simon och Jerry kom in i bilden.
Spelar ni bara covers, eller spelar ni även eget material? Vi spelar rock covers (hårdrock) mestadels från 70-80 talet men efter önskemål från publiken har vi även gjort eget material. 
Se vår musikvideo på youtube: 
Drunk turtle band - Rock the house. 
Vart har och ska ni spela i år? Detta året har vi spelat på en del privata fester, rockklubben ROST i Ängelholm och på båten mellan Helsingborg - Helsingör.
Nästa spelning blir på Kajskjulet i Halmstad följt av åtskilliga spelningar runtom i Sverige
Vad har ni för förebilder eller idoler? Vi är influerade av band som Kiss, led Zeppelin, Judas priest m.m...
Vad har ni för framtids planer? Våra framtidsplaner är att fortsätta spela rock n roll och ha så roligt som möjligt tillsammans med våra fans.
Vad har ni för internet sidor? Ni hittar oss på vår Facebook sida: Drunk turtle band
Har ni något att till lägga? Tack Robex för att du tar dig tid att skriva om oss. MVH Simon

Kommentera här: