intervju med Dra ballen i gruset

Har ni spelat i något tidigare band? Nej, vi träffades alla på dagis och har varit fastkletade till varandra sedan dess. Det inkluderar även senare tillkomna medlemmar. Om någon av oss skulle vara otrogen med något annat band måste vi tyvärr kölhala dem.
Vad heter ni? / Vem spelar vad?
Lökvidunder: Trummor, sång, ångest, orgel och primärt låtskriveri
Ond-Pelle: Gitarr, lyra, harpa, mandolin, banjo, pipa och luta
Semmelfar: Gitarr, murklor, mögel
Håkan Helveteström: Sång, bas, näsflöjt
Eilert Kalasberg: Sång, vrål, bröl, kast med liten bulle
Har ni haft tidigare medlemmar? Ja, men de fick sparken efter påvisande av nazisympatier och allmänt dålig hygien. De tros ha blivit uppätna av gårdstomtar och vi pratar inte om dem.
Vilket år grundade ni bandet? Någon gång mellan Krister födelse och 2015 då vi släppte vår första mök. Jag menar EP.
Var kommer ni ifrån? Vi vet inte riktigt. Vi har varit vilse hela livet, men eftersom svenska är vårt modersmål tillika vårt farvatten utgår vi från att vi besudlar svensk mark.
Vad föredrar ni att kalla er musikstil? Svensktoppsgoregrind givetvis! Det bästa från det köttigaste, fläskigaste och elakaste inom goregrind- och grindcoregenren korsbefruktat med Allsång På Skansen, Astrid Lindgren och stekt lök med brunsill.
Var har och ska ni spela i år? Hemma på loftet för nära och kära där de vilar i sina sarkofager, i farstun i ottan hos den som minst av allt väntar sig oss samt kanske i Nangijala.
Har ni nytt material på g? Oh, ja. Nästa fullängdare (60 låtar!) ”Förra Skivan Var Bättre” är i full produktion och väntas släppas under hösten eller framåt jul, beroende på hur mycket krill och ångmaskiner vi behöver förbruka på vägen.
Vad har ni för framtidsplaner? Söndra, salta, förtära och gödsla. Vår närvaro skall icke obemärkt inflammera intet ont anande trumhinna med hin håles lårsvett.
Vad har ni för internetsidor? Förutom Ansiktshäftet och Genastgrammet håller vi låg profil, så låg att vi behöver en pall för att nå upp till mattkanten. Jo, just ja, vi finns ju givetvis på Din Tub och Spott och Fy också!
Har ni något att till lägga? Bert Karlsson är inte med i Dra Ballen I Gruset.

Kommentera här: