intervju med Bastards of Dirt

Har ni spelat i något tidigare band?
Robert och Robin spelar båda i Hälsingefyr.
Lars Har spelat bas i bandet Corrosive Sweden i 10 år fram till för 2 år sedan.
Jens Spelar gitarr och sjunger i bandet Electric Feelgood
Vad heter ni? /vem spelar vad?
Robert Damberg (sång, leadgitarr)
Lars Grahn (Rythmgitarr)
Robin Klint (Trummor)
Jens Brun (bas)
Har ni haft tidigare medlemmar? Basisten som var med och grundade bandet heter Christian Krantz. Han blev dock tvungen att hoppa av pga tidsbrist.
Vilket år grundade ni bandet? Bandet grundades hösten 2016 men blev inte att fullt band förrens 2018 då det börjades spela på krogar och klubbar frekvent.
Vart kommer ni ifrån? Vi är all från Hälsingland. Hudiksvall med omnejd.
Vad föredrar ni att kalla er musik stil? Det är en blandning av Motörhead, tidiga AC/DC och div 70-talsinfluenser. Man skulle kunna kalla det skitig rock n roll.
Vart har och ska ni spela i år? Vi har spelat mestadels runt om landets olika MC klubbar och har ett gäng till att göra i år. Spelar dock på Pipeline i Sundsvall nu den 11:e okt.
Har ni nytt material på g? Vi släppte nyligen ett album på Spotify men vi har lika mycket oinspelat material som kommer i början på 2020.
Vad har ni för framtids planer? Spela mycket på roliga scener, kanske ett par festivalspelningar så småningom. Släppa nytt material.
Vad har ni för internet sidor?
https://www.facebook.com/Bastards-of-Dirt-1467252879996136/?ref=bookmarks
https://www.instagram.com/bastardsofdirt/
https://open.spotify.com/artist/1c7g6cUJjZpvaHm6CWYrbm 
Har ni något att till lägga? Om ni gillar lortig rock n roll, fullt ställ på scenen och ett band som öser så kom och lyssna på Bastards när vi är i närheten!

Kommentera här: