intervju med Jupiter Virus

Har du spelar i något band tidigare? Jag har spelat i flera band tidigare. Ett av de tidigare var ett punkband som hette Nisses Nötter. Detta band bytte medlemmar och blev sedan The Nuts. Jag var också med i ett band som hette Jelly Devils. På senare tid spelade jag i ett band som heter White Trash Band. 
Vad heter du?/ vilket instrument utövar du? Jag heter Nicholas Bergling. Jag spelar de flesta stränginstrument inkluderat synthar av olika slag. 
Vilket år började du med musiken? Jag kommer inte i håg exakt när jag började med musik men det var tidigt. Jag har starka minnen från min barndom när jag spelade på min mormors tramporgel. 
Vart kommer du ifrån? Jag är född i Umeå men bor sedan länge i Göteborg. 
Vad föredrar du att kalla din musik stil? Min musikstil med Jupiter Virus tror jag hamnar under Alternative rock, men det kan vara svårt att kategorisera den när jag jobbar med symfoniska element och ibland blåsorkesterinslag från storbandsjazz. Just nu försöker jag att renodla musiken till att vara mer rockbaserad men man vet inte vad framtiden bär med sig. Jag tycker det är väldigt roligt att göra modern klassisk musik då det inte finns några begränsningar alls utan man gör i princip det man tycker är bra. 
Vart har och ska du spela i år?  Troligtvis kommer det inte att bli några spelningr med Jupiter Virus i år då det inte finns ett fast band. Skulle det komma upp möjligheter för en lite längre turné är det troligt att det sätts ihop ett liveband. 
Har du nytt material på g? Under 2020 var planen att släppa en singel var fjärde vecka men då jag har massa nytt material på gång har jag beslutat att släppa detta i år också. Så från juni blir det oftare än var fjärde vecka.
Vad har du för framtids planer? Jag jobbar rätt så intensivt med att bygga upp varumärket Jupiter Virus med Facebookannonser och kampanjer och kommer fortsätta med det resten av 2020. Jag hoppas också att jag kan få igång en webbshop på hemsidan. Just nu finns det bara merch tillgängligt via Old Nicks Design. Sedan försöker jag att licensiera musik till TV, film och reklam- världen. 
Vad har du för internet sidor? 
Website: https://jupitervirus.com/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/0tAS60uvVSa6tbPttvpbA5?si=x63L2QNbTp2hmqZJNod94g
Facebook: https://www.facebook.com/JupiterVirusOfficial
Instagram: https://www.instagram.com/jupitervirus/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC7UMK_TbjB2Ww-NmPDQQjsw
Twitter: https://twitter.com/VirusJupiter
Har du något att till lägga? senaste singel som släpptes heter ”Nothing Left” och den kom den 12:e juni. 

Kommentera här: