intervju med Encryptment

Har ni spelat i något tidigare band? Några utav oss har spelat i tidigare band men inga relevanta att nämna.

Vad heter ni? /vem spelar vad?

Christoffer Dorsin - Sång

Marcus Bengtsson - Gitarr

Joel Eriksson - Trummor

Anton Kleback - Bas

Har ni haft tidigare medlemmar? Vi har haft en tidigare trummis som heter Victor som lirar på våran första EP ''Suktar Efter Luft'' men han slutade i bandet 2016 pga andra intressen.

Vilket år grundade ni bandet? Vi startade Encryptment 2015 men det va lite trögt i början då den gamla trummisen (Victor) hoppade av som jag nämnde tidigare, men 2018 hamnade vi på banan igen med nytt och hungrigt blod som älskar att döda skinnen på trummorna.

Vart kommer ni ifrån? Bandet är från och fortfarande baserade i Stockholm. Tre utav oss är från Stockholm men Joel är från början från Skellefeteå men har sen en tid tillbaka flyttat ner hit.

Vad föredrar ni att kalla er musik stil? Vi föredrar att inte sätta en ''stämpel'' på musiken vi skapar då vi anser att det begränsar skapandet av det extrema så som vi vill ha det... Det är våldsam musik. Några band vi gillar däremot är allt från Skitsystem, Martyrdöd och Wolfbrigade till lite råare döds och black som Morbid Angel, Bestial Warlust, Funeral Mist och Armagedda.

Vart har och ska ni spela i år? Vi framförde en spelning på Copperfields i Stockholm 2016 , sen nu när vi är tillbaka har det varit jobbigt att hitta spelningar och det beror lite på att alla ställen i Stockholm som tar emot extrem musik har blivit tvungna att stänga ner sina verksamheter så det varit svårt att börja någonstans. Nu i år däremot så har vi turen med oss. Jakobs kök & bar har börjat ta emot det extrema och det kommer nog börja brinna där under tiden vi spyr ut vår vackra galla den 6e december i år.

Har ni nytt material på g? Inget vi kan gå ut med än men nytt skriver vi! Målet är att släppa en 7'' EP nästa år med tre av dom nya kommande tonerna och det blir bara mer våldsamt än tidigare.

Vad har ni för framtids planer? Våra framtidsplaner är ju att få släppa ett eller flera album och åka runt och sprida budskapet i våran musik men det är inget vi stressar med att uppnå för ingen vill framföra skit så att säga.

Vad har ni för internet sidor? Vill man höra musiken kan man gå in på våran bandcamp https://encryptment.bandcamp.com/ eller spotify om man föredrar det https://open.spotify.com/artist/5kOz3TtI0gl9PfzI7fOjxE?si=T3qgJ4x4R5Oc1X4M3ewNaA. Sen har vi våran facebooksida https://www.facebook.com/Encryptment-714904648621738/

Har ni något att till lägga? Släpp allt du gör lyssna på Encryptment och börja lek med elden istället.

Kommentera här: