intervju med Sepulchral Frost

Har ni spelat i något tidigare band? Jesus spelar för tillfället i No Krångel och har även spelat en kort period i Queerbombs, Jimmy har spelat i Likvaka, Arnold och Ralf spelar i Hedniskt Avfall och har spelat i Dead Bats.
Vad heter ni? /vem spelar vad? Jesus spelar gitarr och skriker emellanåt, Jimmy spelar bas och skriker, Arnold spelar trummor och Ralf spelar gitarr.
Har ni haft tidigare medlemmar? Vi har haft en tidigare trummis, som var med och startade bandet. Anton heter han och han har tidigare spelat trummor i Noll IQ.
Vilket år grundade ni bandet? Hösten 2016 startades bandet.
Vart kommer ni ifrån? Vi är från runt om i Stockholm allihop.
Vad föredrar ni att kalla er musik stil? Doom/death metal med inslag av grindcore och kängpunk.
Vart har och ska ni spela i år? Vi har spelat på Copperfields minst en gång, vi gjorde en spelning på Southside Pub, vi gjorde en spelning på Snövit och sen en i Eskilstuna dagen efter. Sen spelade vi även på Live To Win i Fårhult under sommaren.
Har ni nytt material på g? Vi håller alltid på att skriva nya låtar. Om de någonsin blir klara är en annan fråga.
Vad har ni för framtids planer? Vi fortsätter som vi gör nu tror vi. Vi har planer på att släppa en EP med två lite längre låtar och även lite kommande gig under nästa år. Vi ska även trycka tröjor, patches och stickers.
Vad har ni för internet sidor? Vi har en facebooksida, en bandcampsida, vi finns på spotify och sen har Jesus även en youtubekanal där han laddar upp låtar och sånt.
Har ni något att till lägga? Lyssna på vår musik och köp vår demo när den kommer ut! Betala gärna överpris. Vi behöver pengarna desperat. Jimmy har köpt piptobak för hela bandkassan. Igen.

Kommentera här: