intervju med Flat Foot

Har ni spelat i något tidigare band? Ja, i flera olika. Några medlemmar kommer från en bakgrund med rock’n’rollmusik och har spelat med bla The Kingrats, Hi Jacks, Rednex för att nämna några. En medlem kommer från Moldavien och har spelat med många kända band därifrån och medverkat i Eurovision Song Contest. Vår helt nye trummis turnerade i 10 år med Björn Rosenström. 
Vad heter ni? /vem spelar vad?
Lars- sång, gitar
Richard - bas, körsång
Micke- gitarr, körsång
Viktor, trumpet, keyboard, körsång
Igor- gitarr
Marcus- trummor
Har ni haft tidigare medlemmar?
Ja. Vi har haft olika trummisar. 
Vilket år grundade ni bandet? I slutet av 2006
Vart kommer ni ifrån? Falun, Gävle, Eskilstuna, Moldavien, Göteborg. 
Vad föredrar ni att kalla er musik stil? Rock med starka influenser av The Killers, The Clash bland många andra. 
Vart har och ska ni spela i år? Under alla år har vi turnerat mycket , men under 2019 var  i på en turné i Moldavien och gjorde ett gäng spelningar runt om i Sverige. Detta pga av ny trummis så vi tog det lugnt. 
Bästa konsert minne? Kan vara på en mc-festival på ett flygfält utanför Berlin inför 1000-tals människor i 30-graders värme. Lite som en Mad Maxfilm. Eller kanske på en megafestival utanför Peking i Kina där bla Suede och D.O.A. spelade. 
Har ni nytt material på g? Yepp. Alltid! 
Hur utför ni ert arbete, när de gäller er musik? Lite olika. Vissa låtar skriver sångaren själv och vissa låtar jammar vi fram. 
Var inspirerar er? Livet. Saker vi upplever på turné oftast. 
Vad har ni att se fram i mot, den närmsta tiden? Inspelningar i studio samt att komma igång med vår nya trummis och lära känna honom. 
Vad har ni för internet sidor?
www.flatfoot.se
www.facebook.com/goflatfoot
Vad är ert motto? Nått sånt har vi inte. 
Har ni en bucketlist? / Vad står de på den i så fall? Nä. Men vi pratar väl om att det vore kul att turnera i USA. Vi har varit i nästan hela världen men inte där. Sen pratar vi också om att det vore faktiskt kul med Melodifestivalen, fast kanske inte i Sverige då vår musik kanske passar bättre i andra länder. 
Har ni något att till lägga? Följ oss på Spotify och Youtube!

Kommentera här: