intervju med Håkan Källström

Har du spelar i något band tidigare? Det här är mitt första egna projekt men jag har spelat lite med grabbarna i New country for old men och i ett coverband på Göteborgspunkakten NEMAS. Det var riktigt stort för mig på den tiden.
Vad heter du?/ vilket instrument utövar du? Håkan Källström. Jag spelar väl mest gitarr men jag kan fuska mig fram på det mesta och jag spelar där jag bäst behövs.
Vilket år började du med musiken? Musiken har väl alltid funnits med men våren 2016 började jag satsa mer på allvar. Då kände jag att det var dags att lämna min tidigare karriär och verkligen gå för musiken, det gick liksom inte att ljuga för mig själv längre. Den behövde få komma ut.
Vart kommer du ifrån? Jag är uppväxt i Partille utanför Göteborg men jag har levt ett kringflackande liv. Jag älskar fortfarande Frankrike.
Vad föredrar du att kalla din musik stil? Egentligen gillar jag inte att sätta etiketter på saker och ting, men det är väl pop/indie/rock om allt från livet i stort till fotboll.
Vart har och ska du spela i år? I år har det inte varit så många spelningar än... Jag hoppas att det blir ändring på det framöver.
Har du nytt material på g? Jag skriver låtar hela tiden! Men musik är ju ett lagbygge och jag försöker hitta "drömelvan" så att säga, just nu spelar jag med många olika musiker och vi letar tillsammans efter rätt sound.
Vad har du för framtids planer? Min dröm är att spela musik på Ullevi, det hade varit fantastiskt! Det är en cementkoloss som inte är så himla fin, men när man är där inne mitt i stämningen blir det verkligen magiskt. Tänk vad stort att få fylla Ullevi med min musik och bjuda alla på en härlig kväll. 
Vad har du för internet sidor? Min Facebook-sida är min främsta kanal just nu. Dit hoppas jag fler hittar!
Har du något att till lägga? Nej, nu ska jag och min vän Andreas kolla på gamla Juninho-klipp på Youtube, det gör vi nästan varje gång vi ses. Vilken frisparksskytt! Ibland är fotboll det bästa som finns.

Kommentera här: