intervju med The CoverExpress

Har ni spelat i något tidigare band? Oj, väldigt många genom åren. Savanna Moon, Gissa, Blå, Split Vision för att nämna några.

Vad heter ni? /vem spelar vad? Jag heter Magnus Ollas och spelar gitarr och är grundare av bandet. På trummor har vi andra orinalmedlemmen, Perka Eriksson som varit med sedan 2000. Just nu på sång, Marlene Blomqvist. Anders Moche på Keyboards och Christer Andersson-Gran på bas.

Har ni haft tidigare medlemmar? Japp. Väldigt många inhopp genom åren då vi är ett coverband.

Vilket år grundade ni bandet? Allra första livstecknet var dec 1996 under namnet Rollerbladez.

Vart kommer ni ifrån? Uppsala, Sigtuna, Bålsta och Enköping.

Vad föredrar ni att kalla er musik stil? Dansant partymusik som svänger.

Vart har och ska ni spela i år? Magget i Märsta och troligen en hel del runt om, tex Dalarna.

Bästa konsert minne? Ojj, finns många. Ett oförglömligt minne är från 90-talet när vi skulle spela på Green Man i Fagersta. Vi var sena dit och hann inte soundchecka, var allmänt jättetrötta och stressade efter en vanlig jobbfredag. Folktomt på stället till en början… När vi sen klev på var det totalt fullsatt (ca 350 pers) och ett helt sjukt drag på precis alla. Vi har iofs spelat för fler, men detta var totalt unikt… Efteråt tänkte vi… Vad hände? 😊

Har ni nytt material på g? Som coverband måste vi alltid vara uppdaterade med nytt ”covermaterial” Gammalt och nytt i rätt blandning liksom.

Hur utför ni ert arbete, när de gäller er musik? Vi kommunicerar idéer och bestämmer i största samförstånd och sen plankar och plockar vi ut materialet.

Var inspirerar er? Att komma ut och spela live inför publik.

Vad har ni att se fram i mot, den närmsta tiden? Förhoppningsvis många gig.

Vad har ni för internet sidor? Just nu bara Facebook. Facebbok.com/coverexpress

Vad är ert motto? Nöjd publik och nöjd krögare.

Har ni en bucketlist? / Vad står de på den i så fall? Lira med riktigt bra musiker som tex gästar coverbandet. Mats Ronander, Kenny Håkansson mfl.

Har ni något att till lägga? Kul att du intervjuar oss.

Kommentera här: