intervju med The Stale Parade

Har ni spelat i något tidigare band? Samtliga av oss har spelat och skapat i olika konstellationer och projekt tidigare.
Vad heter ni? Anton, André, Samuel och Ville. 
Har ni haft tidigare medlemmar? Ja, Joakim som sjöng och kompade på gitarr eller klaviatur. Herman var vår förra trummis och spelade trummor på vår EP ”I Used To Like You” samt singeln ”Hour of the Wolf”. 
Vilket år grundade ni bandet? 2016. 
Vart kommer ni ifrån? Vilhelmina, Sollefteå och Härnösand.
Vad föredrar ni att kalla er musik stil? Vi gillar att blanda utan att låsa upp oss i genrer. Men får vi frågan svarar vi oftast pop/rock. Det känns som att den mesta musiken ryms inom de ramarna.
Vart har och ska ni spela i år? Har inte spelat någonstans i år och har tyvärr inga bokade spelningar ännu, p.g.a. den rådande pandemin. 
Bästa konsertminne? Spelningen i ett bostadshus på Hallonvägen i Umeå för några år sedan var grym med mycket folk. 
Har ni nytt material på G? Ja, vi jobbar för tillfället med att spela in några nya låtar.
Hur utför ni ert arbete, när de gäller er musik? Det är olika men ofta har någon suttit själv och plinkat på något som denne sedan tagit med för att utveckla vidare i replokalen. Vi försöker hålla oss öppna för varandras förslag och låta de bästa idéerna få avgöra.
Vad inspirerar er? Vi inspireras av allt möjligt men allra mest av annan musik och kultur.
Vad har ni att se fram emot, den närmsta tiden? Just nu ligger allt fokus på att spela in nya låtar. Efter det fler livespelningar.
Vad har ni för internetsidor? facebook.com/thestaleparade
Har ni något att till lägga? Följ oss på facebook.com/thestaleparade för att hålla koll på nya singelsläpp till hösten och lyssna på The Stale Parade på Spotify.
https://open.spotify.com/artist/3WiExSRVkSRrvxXie5p9RT?si=RdhGfstbRs-ABPwOGUf-sQ

Kommentera här: