intervju med Bombwalk

Har ni spelat i något tidigare band? Vi har alla spelat i lite olika konstellationer, men Bombwalk är vårt första ordentliga band.

Vad heter ni? /vem spelar vad? Emanuel spelar trummor, Tilda spelar bas och Alvin sjunger, spelar gitarr och gör all efterproduktion på våra låtar, inspelning och sånt.

Har ni haft tidigare medlemmar? Nej, det var vi tre som startade bandet.

Vilket år grundade ni bandet? Om vi minns rätt var det i oktober 2018.

Vart kommer ni ifrån? Vi startades och repar i en by i södra Småland som heter Ryd.

Vad föredrar ni att kalla er musik stil? Punkig Thrash metal. Vi vill hålla vår musik old school, inget modernt ljud och kvantiserade trummor bland annat. Det man hör när man lyssnar på våra låtar är exakt vad vi spelade.

Vart har och ska ni spela i år? Vi har inte spelat någonstans i år och på grund av Coronasituationen förväntar vi oss tyvärr inte att göra det.

Bästa konsertminne?

Alvin: Mitt bästa konsertminne var Slayer på Sweden rock 2019, vi stod längst fram och i rätt anda tappade jag rösten totalt dagen efter, men en av de viktigaste konserter för mig var VA ROCKS på Äskeberga 2018.

Emanuel: Jag var på Sweden rock 2016 och såg Twisted Sister spela, det bandet som jag hade lyssnat på i nästa hela min barndom. Fräckt.

Tilda: jag skulle nog säga att vår konsert på Uterock i Bräkne-Hoby är mitt bästa konsertminne.

Har ni nytt material på g? Vi jobbar för fullt med att skriva låtar och spela in demos, när vi inte har några gig finns det ju gott om tid.

Hur utför ni ert arbete, när de gäller er musik? Det är lite olika hur vi gör, men vi brukar börja med att Alvin gör en demo med trummor, gitarr och sång. Sen ändrar vi alla tre det som behövs och repar in den.

Vad inspirerar er? Vi inspireras av bra musik och bra band, vi lyssnar på allt från country till extrem dödsmetall. Är musiken bra blir man helt enkelt inspirerad till att lira.

Vad har ni att se fram emot, den närmaste tiden? Vi ser mycket fram emot att spela in och släppa de låtar vi just nu håller på att skriva.

Vad har ni för internet sidor?

Vi har Facebook, Instagram, Youtube och sedan finns vi på alla större musikstreamingtjänster

Länkar: https://m.facebook.com/Bombwalk1/ https://www.instagram.com/bombwalk/?hl=sv

https://www.youtube.com/channel/UCkOfF0Y5A9z6dxqy0XMSdNQ

https://album.link/s/53jo7rG5cK6HvUJMH19yG2

Vad är ert motto? Hård metal med ett syfte.

Har ni en bucketlist? / Vad står de på den i så fall? Vi har ingen bucketlist, men som sagt så vill vi släppa fler låtar och såklart spela mer live.

Har ni något att till lägga? Vi vill tacka så mycket för att vi fick göra intervjun.

Kommentera här: