intervju med Communist Youth League

Har ni spelat i något tidigare band? Ja, har spelat i en del band genom åren, men inget band som direkt gjort något större väsen av sig.
Vad heter ni? /vem spelar vad? Jag heter Oskar och spelar gitarr. Sedan har vi Alex på synthar och sång. Ibland har vi Alva med oss också som sjunger.
Vilket år grundade ni bandet? Kommer inte ihåg. Antigen 2012 eller 2013
Vart kommer ni ifrån? Kiruna, Norrbottens län.
Vad föredrar ni att kalla er musikstil? Synthpunk tycker jag passar ganska bra
Bästa konsertminne? Jag är inte så mycket för att gå på spelningar, men tycker det är roligast att se band man inte hört talas om innan, eller band som man missat att lyssna på.
Har ni nytt material på g? Inget som vi tagit till replokalen, finns alltid små ideer och riff som flyter runt i huvudet dock.
Hur utför ni ert arbete, när de gäller er musik? Beror på, ibland jammar vi ihop något som blir till en låt, ibland sitter vi på var sitt håll och skriver. Vi repar sällan, oftast bara innan en spelning för att undvika att vara för ringrostiga.
Vad inspirerar er? För min del är det mest olika former utav skräpkultur som sätter igång fantasin, serietidningar, filmer, böcker också vidare.
Vad har ni att se fram i mot, den närmsta tiden? Semester!
Vad har ni för internetsidor? Tror vi har en bandcamp och en facebooksida, kolla in oss på Spotify, vi har all våran musik där.
Vad är ert motto? Vet inte. Men vi har alltid gillat Elvis Presleys: TCB, Taking Care Of Business.
Har ni en bucketlist? / Vad står de på den i så fall? Inte direkt, har lite dålig framförhållning.

Kommentera här: